Profil de expert: cum creezi profil atrăgător pe TASK A RINO

Crearea unui profil de expert (freelancer) atrăgător este esențială pentru a atrage clienți și a obține proiecte pe TASK A RINO. În acest ghid, te voi ghida pas cu pas prin procesul de creare a unui profil care să te evidențieze și să îți maximizeze șansele de succes. Vom include și capturi de ecran pentru fiecare pas, pentru a-ți face procesul cât mai clar.

Pasul 1: Accesează pagina Adăugați CV-ul

Pentru a începe, conectează-te la contul tău TASK A RINO și din meniul de bază din partea de sus accesează pagina Pentru Candidați > Adăugați CV-ul.

Pasul 2: Introducerea datelor generale

Introduceți numele și prenumele profilului

Introduceți numele și prenumele exact ca în buletinul de identitate, pentru ca angajatorul să nu aibă dubii atunci când dorește să se adreseze la dvs. ca specialist.

Introduceti numele

Adresa de email apare automat din datele de profil cu care v-ați înregistrat pe site, dar daca este necesar puteți indica alt email pentru profilul de expert

Alegeți regiunea

Alegeți regiunea

Este destul să introduceți primele caractere din denumire și apare regiunea necesară din listă.

Introducerea titlului profesional

Titlu profesional

Titlul profesional trebuie să reflecte serviciile profesionale pe care le veți oferi prin intermediul acestui profil.

Introduceți locația

Introduceți locația

Aici e necesar să introduceți denumirea locației și să apăsați enter. Ulterior alegeți din recomandările de căutare apărute mai jos și apăsați click pe ea pentru a o alege. Acest câmp este necesar pentru afișarea locației dvs pe hartă.

Alegeți țara

Alegeți țara

Este destul să introduceți primele caractere din denumire și apare țara necesară din listă.